Заведения

Incanto

На 12 декември популярният в града бранд внесе своята елегантност, уют и добрата си кухня на втория етаж на търговско-развлекателни център. Incanto в Mall Galleria Бургас обаче е различен от представата за ресторант. Тук кухнята е отворена за погледа на клиентите, храната се приготвя пред техните очи. Само едно стъкло ги дели от майсторите-готвачи, които „пред публика” изпълняват характерните и познати вече рецепти, съчетали съвременната кулинария с традицията на различни народи. Клиентите имат шанса да наблюдават и как на английско барбекю с дървени въглища се пекат вкусните, добре подправени и ароматизирани по специална технология месни специалитети.

В търговската зала е разположена пещ за пици, също на дървени въглища. Клиентите имат пълен мониторинг на това, как се прави популярната в Бургас Incanto-пица, носител на националната награда „Златната лопата” от 2011 г. и на грамота за най добра пица в България от Световния шампионат в Салсо Маджоре, Италия, през 2012 г.

„Малко заведения могат да си позволят да отворят врати към кухнята, но аз смятам, че сме длъжни да го направим. Щом хората се хранят при нас, ние сме отговорни за тяхното здраве. Клиентите ни трябва да се чувстват спокойни за качеството на храната, за хигиената и условията, при които тя се приготвя”, казва Светлана Спасова, собственик на ресторант Incanto.

В Mall Galleria Бургас ресторантът стъпва с ново меню - ще предложи качествена интернационална кухня на достъпни цени. С изключително атрактивни цени ще е и подборът от вкусни обедни ястия.
За пет години от своето съществуване ресторантът си е спечелил голям брой редовни клиенти, които особено цени. Специално за тях кухнята ще бъде в постоянна готовност да приготви и специалитетите от менюто на заведението в центъра на града.

Но храненето в новия Incanto не е задължително. Той ще е уютното място, различно от дома, където човек може да дойде за кафе и десерт или просто да приседне на бара и с чаша коктейл да послуша хубава музика. Красиво маслиново дърво, маси с чадърчета и столове ще създават пред ресторанта впечатлението за малък градски площад. На огромна видеостена вътре ще се въртят откъси от ретро филми, а понякога и клипове, които ще показват как се отглеждат плодовете и зеленчуците в собствената биоградина на ресторанта, за да бъдат вложени в различните кулинарни рецепти. Обособените различни зони за сядане с общо 100 места ще създават перфектните условия за отдих, срещи и забавления. Тук ще се провеждат тематични музикални вечери, залагащи на най-модните soulful и джаз стилове.

Incanto е ориентиран и към децата. На специално организирани пица курсове с подобаващо облекло те ще се превръщат в малки готвачи и сами ще приготвят своя италиански специалитет.

етаж

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам