Услуги

Artstroy 1

„Артстрой 1” е строително-инвестиционна компания, която работи на българския пазар повече от десет години и е реализирала строителството на ВИП-комплекси от затворен тип, жилищни и търговски сгради, вилни селища, частни домове,хотели.

Компанията е известна като стабилен и надежден партньор, с индивидуален подход към клиентите. „Артстрой 1” предлага первокласна недвижимост, която осигурява безопасна околна среда за живеене и висок жизнен стандарт.

Нашите обeкти са построени по европейски стандарти за качество и съвременен дизайн - комплекс от затворен тип „Diamond beach”, вилно селище „Majestic Sea Village”, сграда „La Mer” в Поморие и VIP комплекс от затворен тип „Перла” в г. Бургас.

Артстрой – това е отлично качество на строителството, недвижимост за постоянно живеене на първа линии море, индивидуално разсрочване на плащането, съпровождане при изповядване на сделката, отдаване на имота под наем.

Компания „Артстрой 1” всяка година посещава известни международни изложения за недвижими имоти в Москв, Санкт – Петербург, Астана и други градове. Имаме много клиенти и партньори от различни страни като Русия, Казахстан, САЩ и др.

Напомняме Ви, че нашата фирма предлага имотите без посредници, тъй като е строител, а това е една гаранция за най- ниски цени на пазара на нашите обекти.

Не губете време, обадете ни се или ни пишете – ще се радваме да се запознаем с Вас!

етаж

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам