Магазини

Reflections

Reflections е марка позната на дамите, търсещи комфорта и удобството да се чувстват добре в кожата си. Сега на пазара освен бельо –сутиени и бикини можете да намерите и удобни домашни облекла, пижами и бански –способни да надминат и най-смелите ви мечти за това как може да изглеждате на плажа и в къщи пред любимия човек – там където жените имат най – голямо желание да бъдат SEXY
.
Тези сутиени са абсолютен заместител на хирургически интервенции - оформят, повдигат и карат бюста да изглежда поне с един номер по пищен и голям.

Марката Reflections се завръща в България, този път с пълен асортимент от модели, от които всяка дама може да намери най-подходящия за нея , каращ я да се чувства с втора кожа, защото веднъж опитали комфорта на сутиена Reflections не бихте могли да помислите за друга марка.

Марката Reflections се простира в цяла Европа и още 30 страни, което е достатъчно красноречив факт за добро качество и популярност.На подиумите в Милано това е марката,която се слави с приоритет пред останалите и дизайнерите я използват, за да представят своите тоалети в пълния си блясък.

Нима бихте се лишили от удоволствието да стигнете до желания от вас бюст без болка и усилия...?

Опитайте и няма да съжалявате!

етаж

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам