Магазини

Tempo Casual

Tempo Casual e верига от 17 магазина за градска мода в цялата страна и предлага най-новите колекции на световните модни лидери – Armani Jeans, Lee, Rifle, Wrangler, LaCoste и LeCoqSportif, а вече и висококачествените обувки на американската марка U.S. Polo Assn. Всеки магазин Tempo Casual е създаден с особено внимание към детайлите, за да създаде небрежното усещане, което носи стила на марките на Tempo Casual, но едновременно с това да предложи най-отбраната селекция от последните модни тенденции.

В магазини Tempo Casual сме създали свят, в който урбан-стила властва със своята практичност и модерно звучене. Свят, в който денимът може да се види в своето пълно многообразие от изтърквания, кройки, силуети и ефекти. С компетентните Tempo Casual консултанти, подробно информирани и специално обучени, за да отговорят и на най-взискателните търсения. С уникална атмосфера, която е различна и неповторима във всеки Tempo Casual магазин. Уверени сме, че в този Tempo Casual свят със сигурност всеки клиент ще намери своите дънки и ще ги носи с удоволствие, защото ще му седят страхотно!

етаж

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам