БЕЗПЛАТНИ ЙОГА ЗАНИМАНИЯ С NIKE – ВЕЧЕ НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

БЕЗПЛАТНИ ЙОГА ЗАНИМАНИЯ С NIKE – ВЕЧЕ НАВСЯКЪДЕ И ПО ВСЯКО ВРЕМЕ

Спортът е движение. За да се развивате, вие се нуждаете от комбинация от физическа и умствена издръжливост, сила и мобилност. За да помогне на спортистите да увеличат максимално потенциала си, като подобрят телата и умовете си, Nike стартира нови сесии по йога през този сезон. Режимите "навсякъде и по всяко време" са с времетраене между 15 и 45 минути и са част от безплатното приложение Nike+ Training Club app.

Инструкторката по Йога от Сингапур Сандра Райли Танг носи новия спортен сутиен Nike Indy Logo Bra и практикува йога от приложението NTC с инструкторката по йога Криси Джоунс от Ню Йорк, която носи друг модел сутиен Nike Indy Cooling Bra.

"В Nike нашата цел е да направим хората по-добри атлети", казва Брандън Колинсуърт – майстор по йога. "Ето защо ние създадохме приложение за мобилни устройства, с което може да практикувате йога, независимо къде се намирате в момента.”

Колинсуърт, заедно с треньорите на Nike и йогите Трейси Копланд (Traci Copeland ) и Лия Ким помагат в разработването на всички елементи в приложението. Точно както при другите тренировки в апликацията NTC, всяка тренировка по йога е разработена върху три стълба: издръжливост (упражнения, които ви помагат да станете по-издръжливи); сила (упражнения за задържане на дадена поза по-дълго, за да се увеличи мускулната сила); и мобилност (възстановителни сесии, които имат за цел да освободят напрежението и да ви помогнат да се презаредите умствено).

"Тези нови тренировки са наистина ценни, защото те ви помагат да практикувате йога без значение каква е вашата цел, къде се намирате или какво е нивото ви по йога", казва Ким. "В различните сесии, дължини и пози, има за всеки по нещо - от начинаещия йогин, който иска да подобри нивото си, до тези, които са по-напреднали."

https://www.youtube.com/watch?v=rEyqh9PSmsE

Копланд и Криси Джоунс от Ню Йорк, демонстрират йога сесия от NTC app.

Приложението предлага различни сесии по флоу йога - „по течението на живота”. Това е йога стил, който е фокусиран върху пробуждане на енергийния поток в тялото, така че човек става не само физически гъвкав, но и емоционално и психически стабилен. Изберете тренировка според времето, с което разполагате или вида й – за начинаещи или напреднали - или просто като допълнение към друга физическа дейност като бягане или тренировка. "Помислете си, какво още ще искате да направите, например след бягане? Може би 15 минути йога, за да създадете малко повече гъвкавост на тялото си и да възстановите ума си", казва Копланд.

Предлагането на набор от по-къси сеанси прави намирането на място за практикуване на йога по-лесно, за да може бързо да изградите здравословен навик и да постигнете балансиран атлетичен живот. "Това приложение не ви кара просто да практикувате йога в края на деня, а всъщност я прави рутинна физическа дейност, която може да се извършвате по всяко време и на всяко място", казва Копланд.

Ако се възползвате от персонализираните сесии на приложението NTC, йога тренировките ще се интегрират в личния ви спортен план и безпроблемно ще се свържат с тренировъчните ви сесии или ще разнообразят разтоварващите ви сесии. "Сега Nike не само предлага най-доброто обучение, но ви води по пътя на холистичния атлетизъм, който работи за единство между ума и тялото, затвърждавайки отново идеята, че ако имате тяло, вие сте атлет и ние сме тук, за да ви помогнем да го разберете", казва Колинсуърт.

Ако вече ползвате приложението NTC, потърсете “yoga” за да намерите новите тренировки. Ако все още нямате NTC, можете да го изтеглите безплатно от nike.com. Четири нови тренировки по йога са на разположение от 28 юни. Още 10 ще се появат между юли и септември.

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам