Раниците се броят наесен

Всеки желаещ да участва в промоцията трябва:

1/ да е лоялен клиент на Galleria  и като такъв да има Galleria Loyalty Card. В случай, че клиент иска да участва в промоцията, но няма лоялна карта, може да си извади напълно безплатно на бюро "Информация" всеки ден в работното време на мола;

2/ от 1 септември 2017г. включително да направи покупка на минимална стойност 180лв. на една касова бележка в някой от магазините за мода, аксесоари и/или спортни стоки на територията на мола И да обмени 90 точки от баланса по лоялната си карта. Срещу касова бележка, отговаряща на условията, Galleria Loyalty Card И 90 точки от баланса по лоялната си карта клиентът може да избере измежду 3 цветови разновидности на раници и ученически комплект.

В случай, че клиент, има налични 90 точки по баланс на лоялната си карта може да ги обмени срещу раница или комплект, без да е необходимо да регистрира касова бележка на стойност 180лв.

3/ да е сред първите 1000 клиента - участници в промоцията, които регистрират касовата си бележка на бюро "Информация" в деня на извършване на покупката И/ИЛИ приспадат 90 точки от наличните по картата им;

 

Общи правила за участие в промоцията

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам