ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА „GALLERIA БУРГАС ТИ ПОДАРЯВА ВАУЧЕР ЗА LIDL”

Промоцията стартира в 10:00 ч. на 18 декември 2017 г. и приключва при наличие на едно от следните условия:

1. До изчерпване на наличните 140 броя ваучери; или

2. До 31 декември 2017г. включително.

 

Условия за участие в промоцията “Galleria Бургас ти подарява ваучер за Lidl”

Всеки желаещ да участва впромоцията трябва:

1/ да е лоялен клиент на Galleria Бургас и като такъв да е картодържател на Galleria Loyalty Card. В случай, че клиент иска да участва в промоцията, но няма лоялна карта, може да си извади напълно безплатно на бюро "Информация" всеки ден в работното време на мола (всеки ден между 10:00ч. и 22:00ч.);

2/ считано от 18 декември 2017г. включително да е сред първите 140 картодържатели на Galleria Loyalty Card с налични минимум 400 точки в картата си и заявили желанието си да получат ваучер на бюро "Информация" в мола.

3/ Ваучерите на стойност 30лв. за Lidlсе разменят срещу 400 точки. 

Ваучерите за Lidlса общо 140 броя всеки на стойност 30лв. всеки, като могат да се използва за всички стоки в магазина.

Ваучерът се получава на място от бюро "Информация" след приспадане на 400 точки от баланса в GalleriaLoyaltyCard на лоялния клиент.

В промоцията имат право да участват всички лоялни клиенти-картодържатели на GalleriaLoyaltyCard. В промоцията “Galleria Бургас ти подарява ваучерза магазин в Lidl нямат право да участват служителите на “Галерия Бургас” ЕАД и свързаните с тях търговски дружества, както и членове на техните семейства. 

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам