Промоции

>Teodor

Облечи се в успех с TEODOR®. Вземи 2 ризи на цената на 1 в нашите магазини или онлайн!

>H&M

Пролетта дойде и е време за игри! Сега само в магазините на H&M направете детски комплект от тениска и пола или тениска и панталон на специална цена от 17,99 лв.

>Kenvelo

Изглеждайте невероятно на завидни цени! KVL НАМАЛЕНИЕ ПО СРЕДАТА НА СЕЗОНА ви дава до 50% отстъпка на десетки модели! Побързайте, количествата са ограничени, а времето, с което разполагате е до 22.04!

>O bag

O clock great diamonds: скъпоценни и блестящи! O BAG STORE, Galleria mall, ниво 1.

>Benetton
>Massimo Zardi

Ефектна, цветна, елегантна! Нова Колекция пролет/лято 2017 идва при вас с отстъпка минус 15 % при покупка на СЕТ/чанта+обувки/. Заповядайте в магазин Massimo Zardi, ет.1

>Hippoland

Старт на Акция 2! Виж повече тук »

>Hippoland

За вас LEGO фенове, ХИПОЛЕНД създаде специален ХИПО LEGO КЛУБ! Присъедини се :) Виж повече тук »

>Giulian

Специални предложения от GIULIAN само през март.

>Carnival Kids

Пролетни ПРЕДЛОЖЕНИЯ с ГОЛЕМИ НАМАЛЕНИЯ! Магазин CARNIVAL KIDS - най-богатия на артикули, най-модерния и най-детския магазин.

>Pantastic
>Daphne
>Grand Optics

Нова година, ново по-добро зрение! Заповядайте в Grand Optics от 16-ти януари до 31-ви март и се възползвайте от страхотните възможности за пазаруване: БЕЗПЛАТЕН тест на зрението и БЕЗПЛАТНА рамка* към всички диоптрични стъкла.
* Безплатната рамка е на стойност до ½ от цената на двете стъкла

НАШИТЕ УДОБСТВА

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам