Коледен концерт на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“

Коледен концерт на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“

Нека заедно отпразнуваме най-светлия и уютен празник от годината с Коледния концерт, представен от талантливите деца от Националното училище по музикални и сценични изкуства „Проф. Панчо Владигеров“. Ще влезете във вълшебния свят на емоции и вълнения с помощта на: перкусионен ансамбъл, духов оркестър, струнен и брас състав, невероятни танцови и певчески изпълнения.

Украси своята Коледна елха с Galleria Бургас

Украси своята Коледна елха с Galleria Бургас

Galleria Бургас кани всички деца на специална празнична работилничка, на която ще имат възможност да декорират играчки за своята коледна елха. Материалите са осигурени от организатора, а сувенирите, разбира се, остават подарък за децата.

Шоуто на роботите от Vitronix

Шоуто на роботите от Vitronix

На 17-и декември (неделя) от 17:00 часа Galleria Бургас посреща незабравим шоу спектакъл за малки и големи, който ще ни потопи във вълнуващия свят на роботите от Vitronix- звездите, грабнали сърцата на публика и жури в телевизионното предаване „България търси талант“!

Gold Addicted вече имат нов дом в Galleria Бургас

Gold Addicted вече имат нов дом в Galleria Бургас

Красивите бижута на познатата на бургазлии марка разшириха обекта си и вече обитават прекрасен нов и стилен магазин на партерен етаж в търговския център. Тук ще откриете изискани подаръци от злато и сребро за любимите си хора, ще срещнете професионално отношение и можете да се възползвате от услуги като гравиране и ремонт на бижута.

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам