ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

ЗА НАС

Mall Galleria Бургас е първият търговски комплекс от международен ранг в региона на Бургас, изграден в съответствие с най-добрите международни практики и съобразно професионалните стандарти за устойчиво строителство и първият зелен търговски център в България, сертифициран по американската система за устойчиво строителство LEED.

Разположен на много комуникативно място - на ул. “Янко Комитов” 6, молът предлага на посетителите си комбинация от пазаруване и забавления, гарантираща приятни изживявания и удобство на атрактивни цени.

Mall Galleria Бургас посреща пристрастените към шопинга и развлеченията от всички възрасти от понеделник до неделя между 10:00 ч. и 21:00 ч. на търговска площ от 36,600 квадратни метра. Комплексът отговаря на очакванията и на най-взискателните клиенти със своя търговски микс на 3 етажни нива, представящ разнообразни магазини, заведения, услуги и забавления.

Mall Galleria Бургас се намира в квартал “Славейков”, на 5 минути с кола от центъра на Бургас и разполага с 1200 паркоместа. До предпочитаната дестинация за приятно прекарано свободно време ще достигнете и с aвтобуси с номера 9, 11 и 12 от мрежата на градския транспорт.

Mall Galleria Burgas е собственост и се управлява от MAS P.L.C. В потрфолиото на компанията е представен още един търговски център в България - Mall Galleria Стара Загора (www.galleriasz.bg).