ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Incanto

На 12.12.2013 година популярният в града бранд внесе своята елегантност, уют и добрата си кухня на втория етаж на търговско-развлекателния център. Incanto в Mall Galleria Бургас обаче е различен от представата за ресторант. Стените от двете страни на ресторанта напомнят фасадите на нюйоркските сгради от „задния двор“ – червени тухли и малки прозорчета, от които надничат силуети на домашни любимци и цветя. Уникалността на дизайна в Incanto MALL GALLERIA BURGAS се изразява в умелото съчетаване на индустриалните елементи, като бетон и черен метал с уюта на естествения дъб и домашните кухненски мебели. Местата за сядане придават усещането за уютната домашна обстановка на някогашен Ню Йорк – различни по стил столове, но добре съчетани, а лампите… по-точно крушките висящи на кабел от тавана те връщат години назад в историята, някъде към времето на Томас Едисон. Детайли не липсват. Малки и ненатрапчиви, едновременно с това с точен акцент, те са от онези неща, които създават уют. Огромната видео стена и прожектираните на нея ретро филми в дъното на ресторанта, изпълва пространството с настроение и живот. Огънят в пещта, в която приготвят вкусната италианска пица, допълва уютната обстановка. Надписите и красивите рисунки по стените, които показват тяхната философия са работа на талантливи млади художници.

На менюто е отделено не по-малко внимание и далеч не е ограничено с ястия типични за американската кухня, италианската, балканската и азиатската. Разнообразието е голямо – предястия, пица на пещ, паста, фокачи, морско меню, ризото, основни ястия, домашно приготвени десерти, суши и барбекю на дървени въглища на достъпни цени. С изключително атрактивни цени е и подборът от вкусни обедни ястия.

Бихте могли да видите как се приготвя суши пред очите ви на суши-бара намиращ се пред ресторанта. Ако бързате и искате да си вземете суши на момента, можете да си изберете от разнообразието от чинийки, които се „въртят“ на суши-линията. Заслужава си да опитате. Също пред очите ви, на огън, се приготвя и популярната в Бургас Incanto-пица, носител на националната награда „Златната лопата” от 2011 г. и на грамота за най-добра пица в България от Световния шампионат в Салсо Маджоре, Италия, през 2012 г.

Ресторант Incanto е създаден през 2009 година и е спечелил голям брой редовни клиенти, които особено цени. В политиката на Incanto е и лоялна програма за клиентите на ресторанта, която възнаграждава всеки притежател на карта Incanto с ваучери и подаръци.

Търсите уютен ресторант с гостоприемно отношение и незабравимо вкусна храна в Мол Галерия Бургас? Заповядайте в ресторант Incanto.

Контакти

ТЕЛЕФОН 0892 443 550
Работно време 10:00 - 22:00 ч.

Eтаж

Eтаж

ГАЛЕРИЯ