ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

English Home

"English Home" е лидер в областта на луксозния домашен текстил и аксесоари за дома. Компанията е създадена през 2008 година, а централа ни се намира в Истанбул, Турция. В момента разполагаме с над 180 магазина на територията на Турция, Украйна, Кипър, Азербайджан, Албания, Ирак и разбира се България.

Всички наши магазини се отличават с изискан интериор и прекрасен аранжимент. Концепцията ни е вдъхновена от британския "кънтри" стил, както и съчетания от пастелни тонове и изящни флорални мотиви, характерни за ориенталската култура.

Моделите ни са в три основни линии: 

- сватбени продукти и аксесоари;

- изискана луксозна линия ;

- ежедневна линия, подходяща за всеки дом.

Ние предлагаме решение за всеки клиент, който иска да превърне дома си в уютно, стилно и комфортно място. Това е възможно благодарение на предлагането от нас огромно разнообразие от продукти и аксесоари, отличаващи се с изключително високо качество и достъпни цени.

Това, което ни отличава от останалите, е комбинацията от класическа визия, нежни цветови композиции, висококачествени материали и изключително клиентско обслужване.

Нашата мисия: да направим света едно по-красиво място с нашите продукти, за да се почувстват клиентите ни като у дома си, дори когато не са!

Нашето мото: Нашият дом е и ваш дом! Добре дошли у дома!

Контакти

Работно време 10:00 - 22:00 ч.

Eтаж

Eтаж