ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Daphne

Вече 25 години Daphne следва целеустремено и с финес своята мисия – да създава мода за съвременната активна дама, която не забравя да намигва на света. В Mall Galleria Бургас можете да откриете актуалните колекции на бранда, превърнал се през годините в символ на качество и елегантност.

Daphne държи на своите магазини, разглеждайки ги като мострени зали, представящи завършен продукт. Клиентите ще могат да се докоснат до безапелационното качество на тъканите, идващи от утвърдени европейски производители и до изяществото на кройките, създадени, за да обслужат уникалността на женското тяло.

Магазинът на Daphne очаква да посрещне своите клиенти, които несъмнено са сред най-стилните дами в България и чието отношение към света пасва така добре на нашите дрехи – елегантни в изкуството да живееш.

Колекцията на Daphne, олицетворение на елегантност и женственост, включва богата гама от зимната палитра - бежово и кафяво, брик, тъмно-зелено и винено, които присъстват както в костюмите от плътно трико, така и в трикотажни, идеално подчертаващи силуета рокли с великолепни многоцветни принтове. Роклите за сезон есен-зима 2015-2016 г. са с класическа дължина около коляното, както и в леко скъсен силует трапец.

Класическите цветове в зимния гардероб - сиво и черно - са представени в монохромен вариант от луксозно трико, туид, трико, плетива, еко кожа и дантела. В същото време сивите и черните костюми позволяват да развихрите фантазията си по отношение на разнообразни цветни акценти.

Контакти

ТЕЛЕФОН 0886 565 607
WEBSITE daphne.bg
Работно време 10:00 - 22:00 ч.

Eтаж

Eтаж