ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Inmedio

Ел Ес Травъл Ритейл България е дъщерно дружество на Лагардер Сървис Франция, която управлява първата по рода си международна мрежа от магазини, специализирани в продажбата на преса; магазини за услуги; безмитни и специализирани магазини.

Ел Ес Травъл Ритейл България развива дейността си в България от 2008 г. като до края на 2011 вече има мрежа от 60 търговски обекта в цялата страна, под наименованията Inmedio, Relay, 1 Minute, Voyage и Le Cafe Inmedio.

Магазини Inmedio и Relay са специализирани в продажбата на вестници, списания, книги, тютюневи изделия, захарни продукти, напитки и подаръци. В магазини 1 Minute акцентът е върху приготвените на място храни и топлите напитки. Хората, пътуващи през летище София, могат да избират между голямо разнообразие от куфари, чанти, пътнически аксесоари и подаръци в магазин Voyage, който също е част от мрежата на Ел Ес Травъл Ритейл България. Кафенетата Le Cafe Inmedio вече са предпочитано място за пациентите, посетителите и персонала на няколко от най-големите болници в страната.

Контакти

ТЕЛЕФОН 0876 303 164
Работно време 10:00 - 22:00 ч.

Eтаж

Eтаж

ГАЛЕРИЯ