ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Costa Coffee

Капка история във всяка чаша
Costa Coffee е основано през 1971 г. в Лондон от двамата братя Серджо и Бруно Коста. В пекарната на Costa се произвежда същият бленд Mocha Italia, който са създали двамата братя и остава нашия signature blend и до днес.

Съвършената комбинация
Топлата и уютна атмосфера в Costa Coffee, огромното разнообразие на автентични кафе напитки, както и професионално обучените баристи е уникалната комбинация, която ни отличава от всички останали!

Най-важната съставка
Ръчното приготвяне на кафе е изкуство. Необходими са време и опит за постигане на съвършенство. Ето защо всеки бариста във всяка кафетерия на Costa е професионално обучен в изкуството на приготвяне на кафе от нашите експерти и вие получавате съвършено кафе, всеки път!

COSTA в България
Първата кафетерия Costa Coffee в България отваря врати в София през 2006 г. Заведенията на английската марка у нас се оперират от „Кофи Лайф“ ЕООД. Фирмата е франчайз партньор на Costa Coffee в страната ни. Днес „Кофи Лайф“ ЕООД управлява верига с 23 кафетерии в градовете– София, Варна, Пловдив, Бургас и к.к. Слънчев бряг.

Контакти

ТЕЛЕФОН 0876 10 72 99
Работно време 10:00 - 22:00 ч.

Eтаж

Eтаж