ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Kidsfashion.bg

Магическите моменти идват с магически дрехи, продукти и марки! Светът на децата не е тайна за нас. Независимо дали става въпрос за мода, грижа за бебето или забавление на колела навън, ние се гордеем, че продуктите, които предлагаме, са продукти, които децата обожават.

Познатият на малки и големи любители на детската мода магазин предлага на своите посетители разнообразие от модели на най-новите колекции на световните и добре познати брандове като GUESS kids, Mayoral, Boboli, Abel & Lula, GEOX и много други – които обхващат възрастовата група от 0 до 18 години. Налични в магазина са и лимитираните серии на ексклузивни бебешки марки като Cybex.

Концепцията на детския магазин е нова и различна. Първите неща, които ще забележим, прекрачвайки прага на тази модна дестинация, са блясъкът и подсилените светли тонове, които правят модните колекции да доминират в интериора.

Магазинът е разделен на няколко сектора, които могат да зарадват последователите както на най-новите трендове, така и привържениците на ЕКО продуктите и устойчивата мода. Освен тях, можем да открием и пълната гама от детски аксесоари и обувки, които перфектно ще допълват визията на всеки мини шопинг фен.

Контакти

Работно време 10:00 - 22:00 ч.

Eтаж

Eтаж