ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Копчето

Шивашко ателие «КОПЧЕТО» отговаря на очакванията на всеки клиент в Галерия Бургас, който си е купил нова дреха и има нужда от корекция на дължината на панталон, пола или ръкав. Екип от 4 професионални шивач-коректори, може да направи бързо и качествено всичкo– от стесняване, разпускане на дреха, до цялостното й преконструиране, смяната на цип, отстраняване на дефект или просто да Ви ушият нова дреха с Ваш плат, пердета или покривки.

Искате да смените копчетата на дрехата си или просто да я направите по-ефектна с камъни и друга украса? Изберете от изключителното разнообразие от кинкалерия, ластици, шивашки материали, мъниста, брошки, игли и др. Тук на място ще изберете всичко за вашата дреха сред изключително разнообразие.

Новост за град Бургас, е че в „Копчето“ можете да ремонтирате вашето кожено яке, чанта или просто да смените ципа на вашата раница или ученическа чанта. Оборудвани са с най-новата шевна машина за сарашки материали на Dürkopp Adler , която прави възможно качествения ремонт на тези артикули. Поставят капси, рапиди и копчета на дънки, както и могат да направят оверлог или Пико на ефирни е копринени артикули. За естетите и нетърпеливите, могат да извършат реприз или бродерия на вашата дреха.

Контакти

Работно време 10:00 - 22:00 ч.

Eтаж

Eтаж

ГАЛЕРИЯ