ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ

Fan Point

Магазин FAN POINT предлага колекциите на световно-известни и утвърдени марки за облекла, обувки и аксесоари: G-STAR, REPLAY, SCOTCH & SODA, CAMPER, CRUYFF & GOLIATH.

Вече повече от двадесет години, G-STAR е пионерът в областта на денима - полагайки началото на концепцията за `луксозния деним на улицата`; популяризира суровия, необработен деним като привлекателен за носене материал, и представяйки 3-D дизайна в конструкцията на дънките. Детайлната изработка и иновацията са в сърцето на всичко, което G-STAR прави, наблягайки на философията "Just the Product".

REPLAY олицетворява младия и бунтарски дух, облечен в дизайнерски детайли и изключително италианско качество във всеки един стадий от изработката. Брандът винаги е бил известен с вниманието, което отделя на разработването на материите, които използва, самата изработката и развитието на нови технологии.
Базираната в Амстердам модна марка SCOTCH & SODA не вярва в таргет групирането и полага големи усилия в изработването на дрехи, които прилягат на всеки индивидуален клиент. Те изработват само неща, които смятат за атрактивни, с високо качество, със съвременна линия, гениални и в същото време на добра цена.

CAMPER е живата история на една исканска фамилия иноватори, които повече от век са се посветили на обувната индустрия. Брандът комбинира традиционните методи с модерните идеи и естетиката в изработването на обувки, в които се преливат креативност и функционалност в безупречна изработка.

CRUYFF Classics е основана от легендарния Йохан Кройф през 1979 и във времето се е превърнала във фюжън от спорт и мода, превръщайки се в привлекателен спортно ориентиран моден бранд.

Холандският бранд GOLIATH е изисканата алтернатива за клиентите, които предпочитат градския стил, предоставяйки им обувки с убедително качество и непоколебим стил.

Контакти

Работно време 10:00 - 22:00 ч.

Eтаж

Eтаж