ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В СТРАШНА ХЕЛОУИН ТОМБОЛА

Промоцията стартира на 19 октомври 2018г. в 10:00ч. и продължава до 22:00ч. на 31 октомври 2018г.

Условия за участие в томболата

Участието в томболата е обвързано с покупка. Всеки желаещ да участва трябва:

1/ да е лоялен клиент на Mall Galleria Бургас и като такъв да е картодържател на Galleria Loyalty Card. В случай, че клиент иска да участва в томболата, но няма лоялна карта, може да си извади напълно безплатно на бюро "Информация" всеки ден в работното време на мола;

2/ да има навършени 18г. Лица, ненавършили 18 години, имат право да участват в томболата само при условие, че при спечелване на наградата печелившият се яви заедно с родител/настойник, който да се легитимира с документ за самоличност и да подпише декларация за съгласие относно получаването на наградата;

3/ в срока на томболата- от 10:00ч. на 19 октомври 2018г до 22:00ч. на 31 октомври 2018г., да регистрира касова бележка на обща минимална стойност 30лева на бюро Информация от магазините за мода и/или аксесоари на територията на мола.

4/ преди 21:50ч. да предостави на бюро „Информация“ касовия бон, удостоверяващ направените същия ден покупки в магазин за мода и/или аксесоари на територията на мола, да попълни регистрационна форма с коректни лични данни, да предостави личната си карта/документа си за самоличност за удостоверяване на трите си имена и да пусне регистрационния формуляр в предназначената за томболата урна на бюро "Информация".

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам