Adidas

adidas е световен производител и търговец на спортни обувки, облекло и аксесоари с мисията да бъде водещата спортна марка в света.

Любителите на спортния бранд adidas имат възможността да изберат най-доброто за себе си от двете основни линии adidas Sport Performance и adidas Originals.

adidas Sport Performance е изцяло фокусирана към атлетите, за които максимално доброто представяне e от основно значение, но в същото време не подценяват стила. Създадени за пазара на спортни стоки, но притежаващи дизайнерска привлекателност, Sport Performance са удачен избор не само за спорт. Предлагат се различни модели спортни обувки и екипировкa за тенис, баскетбол, футбол, плуване, фитнес и т.н.

adidas Originals представя истинското сливане на автентичния спортен стил с глобалния стрийт фешън. Originals черпи вдъхновение от историята и дава съвременна интерпретация на любими модели от миналото, разказвайки тяхната история. Продуктите от Originals са ясно разпознаваеми и се отличават с логото Trefoil, представено през 1972 г.

етаж

Забавление

« назад

Работно време

10:00 - 21:00

0879 861 954

Начини на плащане

American Express
Maestro
MasterCard
Visa Electron
Visa

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам