Артстрой 1 Инвестмънт ЕООД

Инвестиционна компания “Артстрой 1 Инвестмънт” ЕООД е част от „Артстрой Груп“ АД – дружество, което оперира на българския пазар от 2000 г.
„Артстрой 1 Инвестмънт“ развива дейност в областта на прогнозирането, планирането и инвестиции в строителството на недвижими имоти в цялата страна. Компанията се ангажира и с цялостния процес по маркетинг и продажба на портфолиото от недвижимите имоти.

Разполагайки с екип от квалифицирани консултанти по продажби, дружеството извършват безплатно за своите клиенти, БЕЗ комисиона:
- консултации във връзка с покупко-продажбата на недвижимите имоти,
- огледи;
- съдействие при покупка и консултация за необходимите документи по сделката.
„Артстрой 1 Инвестмънт“ предоставя на своите клиенти изключителната възможност да инвестират в своето бъдеще. До момента, последните реализирани инвестиции са: затворен комплекс „Diamond Beach”, в кв. Сарафово, Бургас; комплекс от градски къщи „Majestic Sea Village” в местност Лахана, Поморие; жилищна сграда „La Mer” в Поморие и първият комплекс от затворен тип в гр. Бургас - „Перла”. Най-новата инвестиция на компанията е в блок 8 – естетическия и функционален завършек за комплекс „Перла“. Блокът ще е изграден с висококачествени материали, отговарящи на клас А енергийна ефективност и ще предлага възможност за включване към „Топлофикация Бургас“ с индивидуални абонатни станции към всеки апартамент – до 30% по-ниски разходи за топлоенергия.

“Артстрой 1 Инвестмънт” има за цел не само да инвестира, но и да създaва възможно най-добрите място за живеене с възможност за по-висок стандарт, сигурност и комфорт на своите собственици.

Повече от вдъхновяващи решения с „Артстрой 1 Инвестмънт“.
Телефон за контакти: +359 886 611 666

етаж

Аксесоари, бижута, подаръци, книги

Здраве и красота

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам