Beauty Express

Да се запознаем!

Ние сме мрежа от салони „Beauty Express“, създадохме много удобна и уютна услуга за вас. Ние можем да разрешим всички ваши проблеми с красотата възможно най-приятелски.

Нашите услуги:

Всички видове маникюр с гел лак

Ние споделяме два основни принципа в маникюра – безопасност и високи стандарти за качество. За нас това не са празни думи: в нашата мрежа ежедневно се наблюдава за прилагането на най-строгите технологични стандарти. Провеждаме всички 4 етапа на дезинфекция и стерилизация на инструментите за маникюр, включително автоклавиране под висока температура и налягане. Следователно можете да бъдете абсолютно спокойни. Комбинирайки опита на нашите майстори и водещи материали за работа, ние получаваме безкрайни възможности за реализиране на уникални дизайни на ноктите.


Работим изключително с висококачествени материали от утвърдени световни марки, като гел лакове Atica, които осигуряват уникално покритие за вашите нокти, издържат повече от 2 седмици и са в състояние да задоволят и най-капризните стилистични желания с палитрата си.

Всеки от нашите майстори непрекъснато се подлагат на сертифициране и усъвършенствано обучение в различни курсове.

Подстригване, оформяне, грижа и боядисване с всякаква сложност.

Всички видове техники за боядисване се предлагат в мрежата от салони за красота “Beauty Express”. Нашите майстори работят само с най-добрата козметика за коса и най-безопасните бои от Европа. Нашите фризьори знаят как трябва да изглежда вашата коса, без да нарушават концепцията за естетическата красота на косата и нейното здраве.
В работата си използваме френски и италиански бои. Нашите специалисти непрекъснато преминават усъвършенствано обучение по боядисване, подстригване и оформяне, което ни позволява винаги да сме в тенденция и да избираме процедурите, които са подходящи за вас. Художественият ни директор следи внимателно новите техники и материали, така че можете да сте сигурни, че косата ви е в добри ръце.

Оформяне на вежди и мигли, корекция и боядисване.

Екипът от майстори с удоволствие ще ви предложи корекция и боядисване на вежди, мигли, както и укрепване на мигли за вашия перфектен изразителен поглед. Забравете за ежедневния грим на очите!

Процедурата в нашия салон се извършва от квалифициран майстор с използване на сертифицирани и доказани продукти. Това елиминира възможността от странични ефекти. Техниката е разработена до сърършенство в майсторски класове и курсове, които нашите специалисти редовно посещават. Комбинацията от отговорен подход към работата с висококачествена козметика дава дългосрочен впечатляващ резултат.

Всички инструменти за маникюр се подлагат на необходимата обработка, включително в автоклави под високо налягане.

етаж

Забавление

Спортни стоки

Аксесоари, бижута, подаръци, книги

Забавление

« назад

Работно време

10:00 - 21:00

0887010012

Начини на плащане

Maestro
MasterCard
Visa Electron
Visa

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам