Болница за плюшени мечета

Асоциация на студентите по медицина в България - Медицински Факултет Бургас отварят Болница за плюшени мечета в Galleria Бургас на 26 и 27 ноември от 11:00ч. до 18:00ч.

По време на болницата за плюшени мечета симулираме болнична среда, в която деца се грижат за своето „болно" плюшено животно под наблюдението на студенти по медицина.

След това децата, придружени от студенти по медицина, се отвеждат в симулационната болница, където преглеждат своите плюшени мечета от глава до пети. Това може да включва симулация на лабораторен анализ и задълбочен клиничен преглед. Когато се постави диагноза, те могат да започнат лечението. Терапията може да бъде медикаментозна, истинска превръзка на плюшените им мечета или „процедура в операционната зала". Децата са облечени в хирургически костюми, ръкавици, маски и шапки.

Визия
Никое дете вече не се страхува от болнична среда или взаимодействие със здравни работници.

Мисия
След болница „Плюшени мечета" децата се чувстват по-комфортно да посещават здравни работници и здравни заведения. Те са по-информирани за медицинските процедури и техните цели.

Очакваме ви на 26 и 27 ноември на ниво 0 в Galleria Бургас

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам