www.galleriaburgas.bg  


ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Да сте бели и червени, румени, засмени!

Предстаяме Ви нашия информационен бюлетин, чрез който ще Ви запознаваме с промоции, интересни събития и новини за Mall Galleria Бургас!

Очакваме Ви!

 

ПРОМОЦИИ

   
   

Днес е последният ден, в който може да се включите в нашата онлайн игра, като ни напишете рима или ни кажете кое е любимото Ви приложение за Android. Ако Вашето стихче или предложение събере най-много гласове, ще спечелите страхотен таблет Prestigio!

Може да напишете стихчето си до края на деня, а в 10:00 ч. на 2 март започва гласуването!

Може да се включите сега в специалното ни Facebook приложение на адрес: http://www.facebook.com/Galleria.Burgas/app_327250807395173


OЧАКВАЙТЕ В MALL GALLERIA БУРГАС

 

8ми март в Mall Galleria

Mall Galleria Бургас ще отбележи Международния ден на жената, като подари на всички дами, посетили мола на 8 март, 20% отстъпка в селектирани магазини. В допълнение ще бъдат раздадени 300 специални покани с цвете, комплимент към дами и дамски клубове от града за лекция на тема "Храни за преходни сезони и фукционални храни" на диетолога д-р Райна Стоянова на 10.03.2013 в Cinema City.

Местата са ограничени. Само първите 300 записали се, най-късно до 20:00 часа на 9 март, ще имат възможност да присъстват.

Моля не забравяйте да резервирате Вашето място на бюро "Информация" в Mall Galleria Бургас или на телефонен номер 056 / 70 60 20

 

Театри и работилнички

За най-малките ни приятели продължаваме традицията за провеждането на безплатни куклени театри и работилнички всяка събота от 16:30 ч.

 

Открита сцена на Fanta Dance Festival

Нa 17 март отново ще ви поканим на откритата сцена на Fanta Dance Festival. Безплатни уроци по танци за начинаещите и много настроение под ритмите на зумба, салса и латино ритми.

 

Adidas - Очаквайте през април в Galleria Burgas

 

Mall Galleria Бургас и Младежки културен център, гр. Бургас представят:

ПРОГРАМА ЗА МЕСЕЦ МАРТ

изтегли (.pdf)