Burger King

Една от най-известните в света вериги за бързо хранене BURGER KING® вече е в Мол Галерия Бургас.
BURGER KING® предлага на своите гости най-вкусните бъргъри и безкомпромисно качество. Приготвеното на жив огън 100% истинско месо е ненадминато по вкус и лесно печели фенове сред всички, които са го опитали. Всички жители и гости на Бургас са добре дошли да се насладят на ненадминатия вкус на BURGER KING® и на легендарния ни бъргър WHOPPER®!

Идеята:
BURGER KING® е основан 1954г. от Джеймс Макламър и Дейвид Едгъртън в Маями, Флорида. Концепцията на двамата основатели е да предложат на гостите си вкусна храна на добра цена, поднесена бързо и в дружелюбна атмосфера.

BURGER KING® по света:
BURGER KING® е втората световна верига за бързо хранене за бъргъри. Франчайз системата на бранда BURGER KING® функционира в над 13 000 ресторанта и обслужва 11 милиона гости дневно в 88 държави по света. Около 97% от ресторантите BURGER KING® са собственост или са управлявани от независими франчайзьори.
Всички продукти на BURGER KING® са прясно приготвени и поръчката на всеки гост може да бъде съобразена с неговото лично предпочитание и вкус. Почитателите на BURGER KING® могат да се насладят на богато меню от висококачествени бъргъри, печени на грил, включително на емблематичния бъргър от повече 50 год.- WHOPPER®. Той е създаден 1957г. и бързо се превръща в любим бъргър на милиони по света. Има 221 184 възможни различни начина, по които да поръчате своя Whopper®.
Всички BURGER KING® продукти са направени от най-добрите свежи съставки, гарантиращи първокласен вкус.

BURGER KING® в България

В България първия си ресторант отворихме през 2008г. Към момента на територията на страната има 7 ресторанта – 4 в София, 1 в к.к. Слънчев бряг и 1 на пътен възел Петолъчката по пътя за Сливен и най-новият ни ресторант в Галерия мол, Бургас.

Какво ни отличава от останалите?
- Предлагаме 100% телешко месо, печено на жив огън
- Нашите бъргъри са приготвени винаги с висококачествени, апетитни продукти
- Слоганът ни "HAVE IT YOUR WAY®" изразява желанието ни да посрещнем персоналните очаквания и да задоволим вкуса на всеки от нашите клиенти.

етаж

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам