Дестинация Здраве в Galleria Бургас

На 11 и 12 септември заповядай в Galleria Бургас на специализирано изложение „Дестинация Здраве“. Тук ще бъдат представени продукти, услуги, технологии и практики от всички сфери, свързани с човешкото здраве. Събитието цели да придаде стойност към информирания избор на всяка личност в стремежа да опази, поддържа и възстановява своето здраве, като по този начин се радва на пълноценен и щастлив живот!

"Дестинация Здраве" информира за най-нови приложими постижения на медицината, реални възможности за лечение и превенция, методики за диагностика, иновативни технологични решения, свързани със здравето.

Изложението ще предложи експозиционни площи в съчетание с богата семинарна и демонстрационна програма, като по този начин се стреми да се превърне в полезно и значимо пространство за всички хора и организации, за които концепцията за здравословен начин на живот заема първостепенно значение.

Специален акцент изложението ще постави върху чистите и органични природни продукти и добавки, които са основополагащи за изграждането на балансиран и пълноценен начин на живот.

Входът е свободен. Очакваме те!

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам