Детски забавления през януари

Най-малките ни посетители да се подготвят за уикенд забавления в Galleria Бургас и през месец януари!

Входът е свободен за всички събития, а началният час е 17:00ч!

Започваме на 14 и 15 януари от 17:00ч, когато ще ни гостуват от Държавен куклен театър, гр. Бургас и ще ни зарадват с любимите на всички постановки „Трите прасенца“ и „Колко вкусно“.

На 21 и 22 януари ще ви зарадваме с уникална програма с химически експерименти на Щура лаборатория!

Палеонтоложко шоу с реалистичен динозавър, току що излюпилият се Тиранозавър, ще зарадват всички любознателни дечица на 21.01. от 17:00ч. Всички участници ще имат възможността да проследят историята на Юрския период чрез специално подбрани експерименти. Рекс ще „нахлуе” сред децата, ще танцува, ще ръмжи, ще надава вой и със сигурност ще впечатлят малките любопитковци.

На 22.01 ще ви очакваме за зимно парти с полярния мечок Айси и неговото снежно шоу! Ще се потопим в ледения свят на течния азот, ще направим вълшебни зимни експерименти и ще танцуваме с гигантския, бял мечо Айси под дъжд от бляскави снежинки.

Всяко дете ще получи НАУЧЕН ПОДАРЪК, които може да си вземе вкъщи.

В последния уикенд на януари каним всички малки сръчковци на работилнички за приказни герои. Ще изработваме картонени принцове и принцеси от приказки, корони, вълшебни пръчици, замъци, ще сътворим героите от Червената шапчица, Пинокио, Рапунцел както и различни приказни животни.

Очакваме те за незабравими детски забавления в Galleria Бургас.

ВХОД СВОБОДЕН!

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам