ЕДНА ГРИЖА ПО-МАЛКО, ЕДНА РАНИЦА ПОВЕЧЕ

ПРОМОЦИЯТА Е ПРИКЛЮЧИЛА

Със съдействието на детски магазин Комсед. От 01.09* вземи безплатна раничка срещу покупка на стойност 200лв. или 100 точки и GALLERIA LOYALTY CARD.

Всеки желаещ да участва впромоцията трябва:

1/ да е лоялен клиент на Galleria и като такъв да има Galleria Loyalty Card. В случай, че клиент иска да участва в промоцията, но няма лоялна карта, може да си извади напълно безплатно на бюро "Информация" всеки ден в работното време на мола;

2/ от 1 септември 2018г. включително да направи покупка на минимална стойност 200лв. на една касова бележка в някой от магазините за мода, аксесоари и/или спортни стоки на територията на мола ИЛИ да обмени 100 точки от баланса по лоялната си карта.

Срещу касова бележка, отговаряща на условията, Galleria Loyalty Card ИЛИ 100 точки от баланса по лоялната си карта клиентът може да избере измежду 4 цветови разновидности на раници.

В случай, че клиент, има налични 100 точки по баланс на лоялната си карта може да ги обмени срещу раница или комплект, без да е необходимо да регистрира касова бележка на стойност 200лв.

3/ да е сред първите 800 клиента - участници в промоцията, които регистрират касовата си бележка на бюро "Информация" в деня на извършване на покупката ИЛИ приспадат 100 точки от наличните по картата им;

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

*до изчерпване на количествата

 

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам