Golden Rose

Golden Rose е марка декоративна козметика, създадена преди 25 години от турския козметичен гигант ERKUL KOZMETIK

Днес Golden Rose се предлага в над 96 страни по света сред които САЩ, Англия, Италия, Франция и др. От 20 години марката присъства и в България, благодарение на официалния представител IVB Cosmetics Ltd. За много кратко време марката се превърна в предпочитана от българската жена, заради високото качество на продуктите си и разумната ценова политика.

Продуктите с марка Golden Rose се правят в супер модерна фабрика в Истанбул, а суровините за тях се внасят от Италия и САЩ, т.е. когато купувате Golden Rose, вие получавате продукт с гарантиран произход и високо качество. Изключително богатия асортимент на декоративната козметика Golden Rose позволява постигането на перфектна цялостна визия.

Много от продуктите са подходящи и за направата на професионален грим. Посланик на марката за България е топ гримьорката Пепа Стоянова.

етаж

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам