HAPPY VALENTINE'S DAY! В месеца на любовта ви подаряваме любов с нашите предложения, които да зарадват вас и вашата половинка!

-20%* на всички аромати при покупка над 99 лева и -25%* при покупка на два грим продукта! Само от 8 до 14 февруари в парфюмерии BEAUTY|ZONE, а за най-нетърпеливите – още от 7 февруари, онлайн на douglas.bg!


*Промоцията е валидна при покупка на един касов бон на продукти, които отговарят на условията на конкретната промоция – аромати и грим продукти. Отстъпката във физическите парфюмерии BEAUTY|ZONE е валидна в периода 08.02.2024 г. - 14.02.2024 г. и се отразява на касата, при заплащане на сметката.

Промоцията на www.douglas.bg е валидна от 07.02.2024 г. - 14.02.2024 г., като отстъпката се отразява в кошницата след добавяне на продукти, които отговарят на конкретната промоция.


Инициативата не важи за продукти с етикет Douglas PRICE, Beauty Zone PRICE, Online PRICE и не се комбинира с други промоции, ваучери и талони за отстъпка, промокодове и отстъпка за рожден ден

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам