iCenter

Добре Дошли в света на iCenter! Мястото, където може да се докоснете до продуктите на Аpple.

Верига магазини iCenter са оторизиран търговец AAR и са специализирани в предлагането и продажбата на iPhone, iPod, iPad, iMac, Mac Pro, MacBook и всички оригинални аксесоари за тях.

При нас ще намерите разнообразни допълнения, които ще Ви улеснят в използването на вашия любим Apple навсякъде където желаете да бъдете.

Можете да си изберете маркови аксесоари с гарантирано световно качество и стил. Предлагаме Ви и бутикови имена като Christian Lacroix, Marcelo Burlon, Moschino, Jean Paul Gaultier и други, като редовно обновяваме предлаганите модели.

Нашите продавач-консултанти са квалифицирани със сертификат Apple Sales Professional и ще Ви съдействат по всеки въпрос и задачa, свързани с вашите Apple устройства.

Възползвайте се от специалните ни отстъпки за студенти, преподаватели от образователни институции и допълнително финансиране (стоки на изплащане с Jet, TBI,Unicredit).

етаж

Забавление

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам