KEYSOO

През 2015 година е основан брандът Keysoo в отговор на търсенето на аксесоари за мобилни устройства и тяхната защита.

В продължение на няколко години Keysoo се превръща в лидер на пазара с над 15 обекта в 10 града в страната. Развивайки национална верига от магазини, ние се стремим да сме близо до Вас, нашите клиенти, и да отговорим на очакванията Ви за качество и разнообразие на достъпни цени. Основната ни цел е да сме максимално достъпни за Вас, където и да се намирате.

В своята работа ние залагаме на изчистени и елегантни, но същевременно и удобни визии на продуктите си. Аксесоарите, които предлагаме, са изработени така, че да осигурят максимална протекция за Вашите устройства.

За съдействие и насоки от какво имате нужда, можете да разчитате на нашите компетентни продавач-консултанти. Те ще направят всичко необходимо за да отговорят на въпросите Ви и да Ви посъветват професионално относно избора ви.

За нас контактът с Вас, клиентите, е с най-голям приоритет. Ежедневно полагаме усилия за да получаваме обратна връзка от потребителите си относно работата ни, което ни дава възможност да надграждаме както знанията, така и уменията си.

Мисията ни в Keysoo е да осигурим цялостна защита за Вашето устройство, за да Ви служи то по-дълго време.

етаж

Забавление

« назад

Работно време

10:00 - 21:00

WWW.KEYSOO.BG

0876881828

Начини на плащане

Diner’s Club
JBC
Vpay
Maestro
MasterCard
Visa Electron
Visa

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам