KFC

KFC e най-популярната верига за пиле в света, с повече от 17 000 ресторанта в 115 страни. От отварянето на първия ресторант до сега, веригата, създадена от Полковник Сандърс, е една от най-любимите и бързоразвиващи в света.
Уникалният KFC вкус вече повече от 70 години привлича любителите на вкусната храна. Една от причините за това е знаменателната тайна рецепта на Полковник Сандърс, съставена от 11 билки и подправки. Нашето пиле е българско и се доставя прясно охладено всеки ден от български производител. Пилето се панира ръчно от нашите готвачи в ресторантите, минути преди да бъде сервирано.

Любителите на вкусната храна ще могат да се насладят на популярното пиле по оригинална рецепта, на хрупкавите пикантни крилца или сочните KFC стрипс в различни комбинации, прясно приготвени сандвичи и менюта, сред които популярните кофи с пиле, крилца или стрипс, Бокс Меню, Зингер и Туистър.

етаж

Забавление

« назад

Работно време

10:00 - 21:00

kfc.bg

0700 11 999

Начини на плащане

Visa
MasterCard
Maestro

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам