Kompass

Магазин Kompass - Немски Обувки
"За малки и големи стъпки"

Kompass е българска верига от магазин за обувки и аксесоари с над 20 годишна традиция на българския пазар. Магазините ни се отличават със специфична атмосфера, съчетаваща комфорт и обслужване, което максимално удовлетворява изискванията на клиентите ни.Ние ежедневно предлагаме голямо разнообразие от обувки и аксесоари на цени, които всеки може да си позволи.

Kompass е марка - символ на доверието.
В духа на немския стил и качество в магазин Kompass – Mall Galleria Burgas сме представили актуални колекции на лидерите за обувки в Германия: Salamander, Tamaris, Caprice, Ara, Jana, S.Oliver, Rieker и австрийския производител Legero. Освен немски обувки, при нас ще откриете чанти и аксесоари на италианските гиганти Sisley и United Colors Of Benetton.

Salamander - Повече от 100 години, обувките с марка Salamander се радват на своя престиж, популярност и признание не само в Германия, но и в цяла Европа. Елегантни и удобни, обувки Salamander предоставят пълен комфорт, прилягайки към извивката на всеки претенциозен крак.

Tamaris - Днес марката се радва на завиден успех в над 50 държави и не случайно всяка втора дама в Германия има поне един чифт обувки Tamaris. Ние Ви предлагаме един висококачествен продукт на достъпна цена, който Ви позволява да бъдете в крак с последните модни тенденции и да се радвате на стилен дизайн, удобство и комфорт в ежедневието.

Caprice - От момента на откриването през 1990г амбицията на компанията е да създадем обувки, които те карат да се чувстваш сякаш вървиш по облаците. И оттам идва нашият девиз "Ходете по въздуха". Висококачествени кожи и материали, иновативни технологии и модернистичен дизайн - Това е Caprice.

Ara - За повече от шест десетилетия обувките Ara за известни с широката си гама от разновидни модели от най-високо качество, комбинирайки атрактивен дизайн и отличен комфорт. Обувките Ara се правят в процес, които изисква интензивна ръчна обработка с повече от 130 индивидуални операции. Само внимателно подбрани материали, тествани за вредни вещества, влизат в производството на обувките. Реномираното качество на нашите обувки е под контрола на независими тестове и ежедневни доклади. Нашата продукция е на най-високите технически нива съчетана с всички международни екологични стандарти.

Jana - Синоним на здраве и комфорт, насочена към всички дами които ценят качеството на обувките си. Именно изисканите външни материали, меките стелки, удобни вътрешни материали и безпогрешния им комфорт - всичко това комбинирано за да се създаде един модерен и красив вид. Но най-силният ни аргумент е, че всички модели се реализират в комфортни ширини. Jana комбинира последните тенденции с уникален комфорт и конкурентни цени и с това се стреми да посрещне изискванията на жените от всички възрасти. С цел да подсигурим нашите високи стандарти, ние постоянно тестваме нашите производствени процеси и иновативни технологии и така да постигаме още по-добри обувки.

S.Oliver - Mода за всички, всеки ден и всяка ситуация. Това е нашата мисия и тайната на нашият успех. S.Oliver означава:
- откровеност и автентичност
- оригинални продукти на достъпни цени
- отлично качество
- традиция
Ние - над 7700 служители изпълнени със страст, отдаденост и отборен дух.
Нашата цел – да направим така че нашите клиенти да изглеждат добре и да се чувстват комфортно.

Legero - Най-леката обувка, любимата ми обувка. Защото как се движиш е от значение. Legero създава обувки които позволяват на всички да се движат леко и удобно с напълно функционираща защита.
Legero е спортна, функционална обувка с моден, иновативен дизайн и безкомпромисна лека конструкция. Legero има за цел да покори сърцата на хората през краката им. Девизът ни „Любимите обувки на краката ми” отразява философията на марката и амбицията на компанията да служи като предпочитана ежедневна обувка за всеки повод.
Legero – цяла година. Хора които обичат техните крака им подаряват подарък - „Чувството Legero” през цялата година. Legero не е сезонна обувка, а марка която може да бъде носена през цялата година, запълваща всички изисквания във всяка ситуация и във всяко време. И в зиме и в лете, в мокри и сухи условия, в града или в природата.

Doppler - Вече повече от 60 години Doppler e религия при чадърите. Ние предлагаме огромна гама на нашите клиенти, от класически до модерни, от най-високият клас „Изработен в Австрия” до стилния стандартен чадър. Нашата идея е да предложим най-качественото на най-добра цена. Което означава не само чадърът като продукт, но и дизайна, процесите около изработката и материалите стават все по-важни.

www.facebook.com/kompass.bg

етаж

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам