Lilly

Когато през 2003 година учредихме верига дрогерии Лили искахме само едно: да предоставим на нашите клиенти най-качествената козметика, средства за поддържане на лична хигиена, продукти за деца и детски храни, бебешки продукти, хранителни добавки, парфюми и битова химия.
И се посветихме на осъществяването на това си желание.

Верига дрогерии Лили работи на територията на България от началото на 2010 година. До момента са отворени 13 магазина, осем от които в София, а останалите пет са разпръснати из цялата страна – Варна, Русе, Плевен, Стара Загора и Благоевград. През 2012 предстои откриването на още десет нови обекта, както в София, така и в цялата страна.
Веригата е изключително широко представена и в Република Сърбия, където до 2011 година отворихме 113 дрогерии.

Присъствието ни и в България, и в Сърбия доказва, че клиентите ни са открили при нас онова, което търсят. Тяхното доверие е и най-добрата препоръка, която можем да си пожелаем. Ако към това добавите нашата всеотдайност при задоволяването на желанията на клиентите, честите промоции с намалени цени и отличните услуги, става ясно защо верига дрогерии Лили дневно обслужва над 55 000 купувачи на територията на Балканския полуостров.
И винаги се стремим да изпълним поне още едно желание!

За да предложим повече на пазара, започнахме и собствено производство нависоко качествени продукти на натурална основа, които се характеризират с отлично качество и разумни цени.

В сътрудничество с водещи дерматолози и фармаколози разработихме богат асортимент от продукти VELNEA /ВЕЛНЕА/, Mamma&Baby, Watte & Watte и други, за които може да се информирате на сайта ни.

Днес в дрогериите на Lilly работят над 1 500 души, в съответствие със ISO стандартите за качество.

Догодина дрогериите Lilly ще отбележат десет години успешна работа. Успехът е резултат на изпълненото желание от началото на тази история и на Вашето доверие през годините. Ще се стараем да изпълняваме и всички Ваши бъдещи желания.

етаж

Аксесоари, бижута, подаръци, книги

Здраве и красота

« назад

Работно време

Начини на плащане

Maestro
MasterCard
Visa

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам