Магaзин RADIANT PROFESSIONAL отваря своя пети магазин в Galleria Bourgas

Във фирменият ни магазин, ще откриете широкоспектърно разнообразие от продукти за красота, които ще удовлетворят всяко търсене в името на перфектния грим, грижа за кожата и косата и ще ви потопят в незабравимо разкрасяващо преживяване.

Нашите топ марки - RADIANT Professional Make Up – SEVENTEEN - LORVENN Hair Professionals –предлагат високо качество продукти, резултат от последни технологични открития, които дават възможност на всяка жена да изглежда и да се чувства прекрасно.

Добре обучени Експерт-гримьори навигират всяко търсене в името на красивата и модерна визия и предлагат персонализирани съвети, както и цялостен набор от професионални-грим услуги: персонализирани уроци по грим, грим за специален повод, безплатни основни мини-техники и дори СПА терапия за лице. записването на час става чрез специализирана онлайн платформа достъпна през сайта на марката, фейсбук страницата или направо на място. Станете и Вие Експерт в грима с Radiiant Professional, очакваме ви!

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам