Mercari

КОНЦЕПЦИЯТА НА MERCARI

В Mercari ние предлагаме отлично съотношение цена/качество, с постоянно променящ се избор на топ марки и дизайнерски лейбъли, които са до 60% по‑евтини от препоръчителната цена на дребно и следователно са много по‑изгодни, отколкото в моловете или магазините на главните търговски улици.

ПОКУПКАТА НЕ ВИНАГИ… Е СЪЩАТА ПОКУПКА

Голяма част от нашите стоки са в модерния стил на актуалния сезон. Малък процент са от последния сезон или спадат към вечните класики, които ти предлагаме на изненадващо ниски цени. При избора на продукти ние използваме многообразие от възможности – покупка от най-големите онлайн търговци на маркови облекла и обувки в Европа и света, свръх продукция от представителите на съответните брандове, изкупуване на цялата стокова наличност на доставчика, както и много други опции, което води до голямо разнообразие и изгодни цени за теб.

НИЕ СМЕ УМНИ КУПУВАЧИ, ТОЧНО КАТО ТЕБ

През цялата година нашите купувачи търсят най-желаните марки и дизайнерски лейбъли за сезона – модни облекла, обувки и аксесоари за цялото семейство. Ние работим с много и различни доставчици: топ марки, дизайнерски лейбъли, утвърдени модни брандове, известни със стилна мода и уникални находки. Нашите купувачи избират различни цветове, стилове и материи, така че винаги можем да ти предложим огромен избор.

КАКВОТО Е СВЪРШИЛО, Е СВЪРШИЛО

За разлика от други търговци на дребно, които сезонно купуват своите продукти, ние пазаруваме целогодишно, така че имаме нови марки и дизайнерски продукти, които пристигат в магазините ни няколко пъти седмично. Така че ни посещавайте по-често, за да намерите най-новите дизайнерски модели и уникални находки на изненадващи цени. Магазините Меркари получават ежедневно хиляди нови артикули.

МОДЕРНИ МАГАЗИНИ БЕЗ ИЗЛИШНИ ЕКСТРИ

Нашите магазини са гъвкави като нас. Ние нямаме стени, така че лесно можем да моделираме продуктовите категории, за да следваме последните тенденции и да се адаптираме към променящите се вкусове на клиентите. Ние харесваме нашите светли, модерни магазини, а нашият ясен модел на работа без излишни екстри ни помага да ти предоставим впечатляващо ниски цени. Така че не очаквай луксозно оборудване – просто страхотни марки, мода, цени и качество. По този начин е възможно да ти предложим вълнуваща и разнообразна селекция от висококачествени стоки на изненадващо ниски цени. Без значение какъв е стилът ти – класически, спортен или ексцентричен – знаем, че всеки път ще намериш нещо интересно, уникално и специално на страхотна цена.

етаж

Забавление

Спортни стоки

Аксесоари, бижута, подаръци, книги

Забавление

« назад

Работно време

10:00 - 22:00

www.mercari.bg

0700 45 223

Начини на плащане

Diner’s Club
JBC
Vpay
Maestro
MasterCard
Visa Electron
Visa

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам