National Geographic Kids - „Зелен живот“

На 5-и и 6-и юни от 10.30ч. до 18.30ч. в Galleria Бургас гостува списание National Geographic Kids- клуб „Малки откриватели“ със събитие под надслов „Зелен живот“.

За най-малките ни посетители ще бъдат отворени три тематични работилнички за забавни образователни игри, чиято цел е да насърчат природосъобразния начин на живот и проявата на любов и грижа към нашия общ дом- планетата Земя. Активностите са подходящи за деца на възраст от 6 до 12 години.

Първите 70 деца, посетили работилничките във всеки от двата дни, ще получат и подаръци от Galleria. Всички присъствали деца ще могат при желание да участват и в томбола с награди, печелившите в която ще бъдат изтеглени в края на втория ден от събитието.

Събитието е с ограничен капацитет и ще се проведе на ет.1, срещу магазин „Комсед“, при стриктно спазване на мерките за безопасност.

По време на събитието се извършва фотозаснемане и снимките ще бъдат публикувани във Фейсбук страниците на Galleria Бургас, списания National Geographic Kids България и National Geographic България , Rozali, както и в сп. „Журнал за жената“ и на сайта www.nationalgeographic.bg.

« назад