Nike Only Store

Магазин Nike Only Store е разположен на 300m2, разработен е в съответсвие с последната концепция на марката и представлява истинско изживяване за феновете на марката. Магазинът предлага богат асортимент от спортни дрехи, обувки и аксесоари, с акцент върху колекции за бягане и футбол.

Продуктовите серии включва богат набор от най-новите модели обувки за бягане, облекло и екипи, разработени в съответствие с ангажимента на Nike за по-високи спортни постижения и по-ниско въздействие на производството върху околната среда.

Новата концепция за Nike магазините е инспирирана от идеята за смесване на изкуство, технологични постижения и спорт. Nike се вдъхновява не само от спортистите, но и от потребителите, които следят модните тенденции и се интересуват от дизайн, иновации и спортни постижения.
Ето защо новата концепция магазини се фокусира основно върху представянето на отделни продуктови категории, предлага артикули, изработени по последните спортни технологии, с инвестиции в екологично производство. Основната цел на новата концепция магазини е да усъвършенства функционалната система при актуализирането и представянето на колекциите на марката и да подобрява комуникацията с клиентите. Тази нова концепция говори на езика на спорта чрез комбиниране на наследството на марката с най-новите идеи в спортното производство.

За да се постигне това, Nike инвестира изцяло в нови еко материали при оформлението на магазините си – дърво, метал, нов начин на осветление, брандиране с рекламни графики и принтове.

ДА ВДЪХНОВЯВАМЕ И ДА СЪЗДАВАМЕ ИНОВАЦИИ ЗА ВСЕКИ АТЛЕТ ПО СВЕТА.

Ако имаш тяло, значи си атлет*

Когато съоснователят на Nike Бил Бауерман стига до това заключение преди много години, той е дефинирал безкрайния човешки потенциал в спорта. Той определя тона и посоката на развитие на създадената през 1972 г компания, наречена Nike.

Нашата цел е да превърнем неговите заветни думи в новаторско мислене независимо дали създаваме продукти за подобряване постиженията на професионалните спортисти или любим аутфит в ежедневието.

етаж

Аксесоари, бижута, подаръци, книги

Здраве и красота

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам