Новата колекция на Теодор Есен/зима 2018-2019г.

Новата колекция на Теодор Есен/зима 2018-2019г. е насочена към забързания в ежедневието делови мъж и цели да подчертае неговия безупречен стил и елегантност. Изключителна селекция от модели, цветови комбинации, прецизна линия и разнообразие от естествени материи. Колекцията предлага богат избор от класически и спортно-елегантни облекла създаващи нужния комфорт, така че и динамичния темп на работа и повишена подвижност няма да навредят на удобството дори и през хладните есенни дни.

В новите ни предложения ви очаква пъстра палитра от цветове, за да получите възможност за гъвкав и прецизен избор. Без значение дали харесвате тъмна или светла гама и дали става дума за пуловери, сака, ризи, спортни или официални обувки и др. Нашите дрехи ще покрият и най-взискателните изисквания. Те винаги са били толкова предпочитани, защото са изработени от висококачествени и естествени материи и са изключително дълготрайни. Вълна, кашмир, естествена кожа, памучно трико, памук с коприна и др. преобладават в нашите облекла, в който е вложено много труд и професионализъм и познаване на най-новите актуални модни тенденции.
Защо да заложите на ТЕОДОР?

Защото сме компания специализирана в производството на висококачествени мъжки облекла и аксесоари, запазвайки достъпността на цените. Ако целта е да изглеждате стилно и елегантно през сезона, заповядайте при нас!

 

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам