Новини и събития

Играй за награди от филма „Супер Марио Bros.: Филмът“

Този април „Супер Марио Bros.: Филмът“ ви кани на приключение от ново измерение! А за трима от вас изживяването ще бъде още по-незабравимо, защото ви даваме възможност да спечелите ,,супер" награди от филма.

Вижте подробно »

Новата брошура на PEPCO

Офертата е валидна от 23.03.2023 до 12.04.2023 или до изчерпване на количествата.

Вижте подробно »

Reserved spring 2023 campaign

Новата кампания на Reserved spring 2023 г., заснета от Mateusz Stankiewicz е доминирана от семпли и практични силуети, но не лишени от декоративни елементи или препратки към най-важните тенденции на пролетния сезон. Елементи от миналото, почерпени от европейското наследство, се съчетават с модерна класика, а по-официалните модели с по-ежедневни.

Вижте подробно »

Пътувайте със стил и новата пролетна колекция на H&M

Пролетната колекция на H&M за 2023 г. продължава да изследва възможностите за преобразяване на стила за новия сезон. Вдъхновена от митичния остров Isla Hennes, тази колекция дава възможност на клиентите да експериментират, предлагайки вълнуващо разнообразие от меки тонове, смели форми и осезаеми текстури. Пролетната колекция на H&M е разделена на два етапа. Първите модели вече са налични онлайн и в магазините, а останалата част от колекцията ще влезе в продажба на 30 март 2023 г.

Вижте подробно »

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам