ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА "МЕСЕЦ НА ЛЮБОВТА И ВИНОТО – ТОМБОЛА ЗА СВ. ВАЛЕНТИН" НА MALL GALLERIA БУРГАС

Промоцията стартира в 10:00 ч. на 02 февруари 2019г. и продължава до 22:00ч. на 28 февруари 2019г.

Условия за участие в промоцията “Месец на любовта и виното – Томбола За Св. Валентин”

Всеки желаещ да участва впромоцията трябва:

            1/ да е лоялен клиент на Galleria Бургас и като такъв да има активна Galleria Loyalty Card. В случай, че клиент иска да участва в промоцията, но няма лоялна карта, може да си извади напълно безплатно на бюро "Информация" всеки ден в работното време на мола;

            2/ от 2 февруари 2019г. до 27 февруари 2019 включително да регистрира касова бележка за покупка на минимална стойност 50 лева на бюро Информация от магазините за мода, спортни стоки  или аксесоари на територията на мола. Покупката на мин. стойност 50 лв. трябва да бъде направена същия ден, в който бъде регистрирана касовата бележка за участие. Касови бележки за покупки направени предходни дни нямат право на участие.

            3/ тегленето на победителите ще се състои на 28 февруари 2019г. на бюро "Информация". Екипът на Galleria Бургас ще се свърже с печелившите по телефон.

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам