ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА „ОТВАРЯМЕ НОВА СТРАНИЦА“ НА GALLERIA БУРГАС

Продължителност на промоцията “Отваряме нова стРаница”

Промоцията стартира в 10:00 ч. на 1 септември 2019г. и продължава до изчерпване на наличните 800 брандирани раници.

Условия за участие в промоцията “Отваряме нова стРаница”

Всеки желаещ да участва в промоцията трябва:

1/ да е лоялен клиент на Galleria и като такъв да има Galleria Loyalty Card. В случай, че клиент иска да участва в промоцията, но няма лоялна карта, може да си извади напълно безплатно на бюро "Информация" всеки ден в работното време на мола;

2/ от 1 септември 2019г. включително да направи покупка на минимална стойност 200лв. на една касова бележка в някой от магазините за мода, аксесоари и/или спортни стоки на територията на мола ИЛИ да обмени 100 точки от баланса по лоялната си карта.
Срещу касова бележка, отговаряща на условията, Galleria Loyalty Card ИЛИ 100 точки от баланса по лоялната си карта клиентът може да избере измежду 4 цветови разновидности на раници.
В случай, че клиент, има налични 100 точки по баланс на лоялната си карта може да ги обмени срещу раница, без да е необходимо да регистрира касова бележка на стойност 200лв.

3/ да е сред първите 800 клиента - участници в промоцията, които регистрират касовата си бележка на бюро "Информация" в деня на извършване на покупката ИЛИ приспадат 100 точки от наличните по картата им;

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам