Официални правила за кампанията „CODE: InstaMusic“

Промоцията се провежда на територията на търговски и развлекателен комплекс Galleria Бургас, находящ се в гр. Бургас, ул. „Янко Комитов“ 6, както и в Instagram профила на Galleria Burgas - @galleria.burgas

Кампанията стартира на 15.07.2019г. (понеделник) с краен срок 12.08.2019 г. (понеделник).

На 22.07, 29.07, 05.08 и 12.08, (всеки понеделник в рамките на кампанията), ще бъдат подарени следните награди - Портативни Колонки TRUST 22480 BLUETOOTH SPEAKER WRLS (8бр, общо за цялата кампания.
22.07 - 2бр. Портативни колонки, модел TRUST 22480 BLUETOOTH SPEAKER WRLS;
29.07 - 2бр. Портативни колонки, модел TRUST 22480 BLUETOOTH SPEAKER WRLS;
05.08 - 2бр. Портативни колонки, модел TRUST 22480 BLUETOOTH SPEAKER WRLS;
12.09 - 2бр. Портативни колонки, модел TRUST 22480 BLUETOOTH SPEAKER WRLS;

Печелившите за кампанията са 8 и ще бъдат изтеглени на случаен принцип сред всички участвали, които са изтеглили еднократно код от брандираната кутия до бюро Информация”, последват Instagram профила на Galleria Burgas - @galleria.burgas и напишат лично съобщение изтегления код. Наградите могат да се получат от бюро „Информация“, след изпратено уведомление към печелившите. Печелившите се задължават да реагират в срок от 3 работни дни от деня на уведомлението. В противен случай губят правото си над наградата и се тегли нов печеливш. Наградатите се получават само лично срещу документ за самоличност.

На бюро “Информация”в Galleria Burgas ще бъде разположена брандирана кутия с кодове за участие. Участниците могат да изтеглят еднократно код от нея, след което да последват Instagram профила на Galleria Burgas: @galleria.burgas и да напишат кода си за участие на лично съобщение. Участникът запазва правото си да участва с изтегления код до края на кампанията. Ако бъде изтеглен и получи наградата си, кодът става невалиден.

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам