Официални правила за онлайн игра „Какво ще предприемат членовете на семейство Адамс?“

Играта стартира на 08.10.2021г. (петък) в 11:00ч. и приключва в 23:59ч. на 17.10.2021 (неделя). Играта ще се проведе във Фейсбук страницата на Galleria Бургас. Победителите ще бъдат изтеглени на 18.10.2021г. (понеделник) в 10:00ч.

Теглене и описание на наградите: На 18.10.2021г. в 10:00ч. на случаен принцип с помощта на софтуер, ще бъдат изтеглени 3 победители, които ще получат според реда на изтеглянето си следните тематични награди, свързани с филма „Семейство Адамс 2“, предоставени от „Форум Филм България“ ЕООД.

Първи изтеглен – УЧЕНИЧЕСКИ КОМПЛЕКТ

Втори изтеглен – БУТИЛКА ЗА ВОДА

Трети изтеглен – КОМПЛЕКТ КАРТИ ЗА ИГРА

Печелившите за кампанията ще са общо 3 броя и ще бъдат изтеглени на случаен принцип сред всички участвали – отговорили на въпроса - „Какво ще предприемат членовете на семейство Адамс?“, и споделили с коментар под поста на играта във Фейсбук страницата на Galleria Бургас един от възможните отговори, а те са – А: Разходка в планината; Б: Пътешествие в града; В: Морска ваканция.

Наградите могат да бъдат получени в указания по-долу срок от бюро „Информация“ на Galleria Бургас - след изпратено уведомление към печелившия в отговор на неговия коментар под поста на играта във Фейсбук страницата на Galleria Бургас.

Официални правила за онлайн игра „Какво ще предприемат членовете на семейство Адамс?", организирана от Galleria Бургас

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам