Ola Taste of MED

OLA Taste of MED е верига заведения за бързо хранене, разположени в търговски центрове. Основната концепция на фирмата е Средиземноморска кухня - призната за една от най-добрите в света, заради качеството и разнообразието на продуктите си.

Средиземноморската кухня е атрактивна за всички хора: пресни зеленчуци и зърнени храни, риба, хрупкав изпечен на място хляб, прясна паста и ориз в различни комбинации, всичко това, подправено обилно с ароматен зехтин и полято с чаша вино.

OLA Taste of MED се отличава с бързина на обслужване, ясно и разбираемо предлагане на асортимент/цена, високо качество на ястията, здравословно хранене.Принципите, които следваме са качество, чистота, бързина и безкомпромисност в избора на хранителни продукти. Една от основните маркетингови програми и философии на фирмата ни е да въведе съвременни принципи за пълноценно хранене и здравословен начин на живот в българското общество.

OLA Taste of MED - храната на съвременния човек!

етаж

Забавление

« назад

Работно време

Начини на плащане

MasterCard
Visa Electron
Visa

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам