Original Marines

Original Marines е създадена през 1983 г. от няколко предприемачи от провинция Кампания, южна Италия. Идеята за създаването на марката е дошла от белите тениски, които са част от униформата на моряците на Американската Флота. Затова и логото на марката прилича на Американският Национален Флаг. Така компанията започва да произвежда и продава бели тениски.

През 1992 г. Original Marines отваря първият си магазин, вече с по-голяма и разнообразна колекция. Тази година марката чества 31 години от създаването си и днес Original Marines има близо 700 магазина, 630 от които са разположени на територията на Италия, а останалите в други държави в Европа, Африка и Близкия Изток.

Марката произвежда и продава абсолютно пълна гама на детски облекла за деца от 0 до 16 години, включително и обувки и аксесоари, както и спортна дамска колекция.

етаж

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам