Подгответе децата за училище!

Ранната превенция на проблеми със зрението при децата се прави чрез бързо изследване, наречено очен скрининг.

През месец септември 2018 г. оптики Grand Optics и Joy Optics предоставят възможност на деца и младежи на възраст от 6 до 18 г. да преминат безплатен скрининг на очите. Тестът ще се извършва с авторефрактометър. Апаратът позволява обективно изследване на рефракцията (пречупвателна сила) на окото. Скринингът с авторефрактометър дава добра предварителна оценка на зрителната острота и е подходящ за деца в училищна възраст. Подраствашите, при които този тест покаже отклонения от нормата, е много вероятно да имат нужда от корекция на зрението. За тях специалистите на Grand Optics и Joy Optics ще препоръчат посещение при офталмолог за обстоен преглед.

За тест на по-малки дечица (между 6 месеца и 6 години) препоръчваме безконтактен очен скрининг. Изследването се извършва с апарата Plusoptix A09 – високотехнологичен авторефрактометър, който измерва диоптрите на очите от дистанция. От услугата може да се възползвате в специализираната детска оптика Кid Optics – гр. София, Grand Оptics - Varna или Grand Оptics – Galleria Burgas. Желателно е да имате предварително записан час на телефона на съответната оптика.

В рамките на кампанията, освен безплатен очен скрининг, можете да се възползвате и от - 25 % до -60% отстъпка за всички детски продукти.

Валидност на кампанията: от 1-ви до 30-ти септември 2018г.

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам