“ПОСРЕЩНИ ПРОЛЕТТА”

TOM TAILOR –пролет – лято 2020

Новата колекция на немската марка с централен офис в Хамбург Tom Tailor се фокусира върху вечните летни трендове за сезон пролет-лято 2020. Земните цветове, естествените материи и флоралните мотиви са неразделна част от ежедневния стил на Tom Tailor. Елегантни летни класики в актуални цветове са в центъра на дамската колекция на Tom Tailor, докато мъжката колекция на Tom Tailor залага на кежуъл стил и аксесоари за активен лайфстайл.

Хамбург/ Берлин , ноември 2019 С новата си колекция за сезон пролет-лято, Tom Tailor ни отвежда на модна разходка в сърцето на летния град. Ежедневни съчетания в модерни цветове определят лицето на колекцията и залагат на интересните акценти в привличащи вниманието цветови нюанси. От леки летни тоалети през елегантни градски класики до изненадващи съчетания за активен начин на живот – Tom Tailor обещава незабравимо начало на лятото!

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам