С КОСТЮМ НИ ИЗПЛАШИ, НАГРАДА СПЕЧЕЛИ!

Запиши се за традиционния Конкурс за оригинален хелоуински костюм на Galleria. Предварителната регистрация се осъществява онлайн, както и на бюро “Информация“ в мола до 21:00ч. на 29.10.2018г. Желаещи да участват в конкурса за оригинален хелоуински костюм, които обаче не са се записали предварително, няма да бъдат допуснати до съревнованието.

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

Заповядай преди 30.10 на бюро Информация в работното време на мола (всеки ден между 10:00 и 22:00 ч.), за да получиш номер, под който ще дефилираш на страховитата ни сцена навръх Хелоуин. Ако нямаш номер за конкурса, записването ти ще се счете за невалидно - желаещи да участват, които не са се записали предварително, няма да бъдат допуснати до съревнованието.

Напомняме, че всички предварително записали се участници се разделят в 4 възрастови групи според навършените си години: 1-5г., 6-10г., 11-15г. и 16г.+. Конкурсът ще протече по нов регламент, като веднага след като дадена възрастова група приключи, ще се обявят победителите в нея. Така в деня на конкурса в 18:00ч. сцената посреща най-малките и след изявата на последното маскирано дете до 6г. ще се проведе награждаването в тази възрастова категория. Следва представяне на участниците от категория 6-10г. и последващото им награждаване. Трети на сцената излизат 11 - 15-годишните костюмирани деца и след тяхното награждаване ще поканим и най-големите участници – 16г.+, чиито усилия за хелоуинска визия ще бъдат оценени и наградени в самия край на конкурса.

4 възрастови категории, 12 големи награди, лакомства за първите маскирани

Деца, ненавършили 14 годишна възраст, следва да бъдат придружени от родител, настойник, попечител или друго дееспосбно лице.

Придружителите са длъжни да не оставят без надзор децата и носят отговорност за безопастността им по време на провеждане на мероприятието.

С явяване на конкурса, лицата, придружаващи малолетните участници, дават изрично съгласие снимки от проявата да бъдат публично публикувани.

Не пропускай да присъстваш на Голямото Хелоуин Завръщане – нашата страховита изненада, която за сега ще оставим в тайна!

Очакваме те!

 

« назад

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам